Penghargaan buat P Ramlee: Mahasiswa UUM kenang jasa seniman agong melalui pertandingan nyanyian - Abu Bakar, Siti Nursyahidah (Sinar Harian, 2011)
BAGI generasi muda, mereka mungkin tidak berkesempatan mengenali Seniman Agong, Tan Sri P Ramlee secara lebih dekat. Namun mereka bertuah kerana filem dan lagu lagenda itu masih ditayangkan dan diputar hingga kini.