Festival Filem lahir pelapis - Abu Bakar, Mohd Feroz (Berita Harian, 2011)
"PERTANDINGAN filem atau video membabitkan pelajar penting dalam usaha melahirkan tenaga pelapis sekali gus mencerna idea baru dalam industri berkenaan," kata Seniman Negara, Tan Sri Dr Jins Shamsuddin.