Kemenangan Kerdau, Merlimau bukti momentum pencapaian BN - Mardan, Roslee (Berita Harian, 2011)
KEMENANGAN calon Barisan Nasional (BN) di Kerdau dan Merlimau dalam pilihanraya kecil baru-baru ini memberi impak positif. Ia sekaligus membuktikan momentum pencapaian BN dalam tempoh yang agak singkat sejak 2008.