Staf Akademik ungguli Golf UUM - Pid, Kamarulzaman (Harian Metro, 2011)
KECEMERLANGAN dan semangat jitu tinggi ditampilkan barisan pemain pasukan Staf Akademik menobatkan mereka sebagai pemenang Kejohanan Golf Staf Akademik UUM vs Staf Pentadbiran UUM 2011 yang diadakan di Kelab Golf dan Rekreasi Universiti Utara Malaysia (KGRUUM), baru-baru ini.