Perisian dinamik geogebra dalam pengajaran dan pembelajaran geometri. Siri 1 - Khor, Mui Kim; Md Ali, Ruzlan (UUM Press, 2020)
Buku Perisian Dinamik GeoGebra dalam Pengajaran dan Pembelajaran Geometri Siri 1 dihasilkan sebagai buku bersiri yang pertama merupakan permulaan untuk memberi pengenalan kepada para pelajar dan pendidik tentang penggunaan perisian teknologi ini sebagai sumber pendidikan dalam pengajaran dan pendidikan (PdP) Matematik.Kandungan buku ini bertujuan memberi bimbingan kepada guru dan murid dalam mempelajari matematik menggunakan sumber pendidikan perisian teknologi. Buku ini dapat dimanfaatkan oleh para pelajar dan para pendidik, sama ada di sekolah rendah, menengah, kolej matrikulasi, institut pendidikan perguruan dan institusi pengajian tinggi untuk memahami dan mempelajari konsep geometri melalui penggunaan perisian dinamik GeoGebra.