UUM pasang papan tanda kawasan berisiko kemalangan - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2011)
ALOR SETAR: Universiti Utara Malaysia (UUM) akan berbincang dengan Jabatan Kerja Raya (JKR) bagi menyediakan papan tanda dan garisan kuning di semua tanda berisiko kemalangan di sekitar universiti itu dalam masa terdekat.