Bertindak tegas terhadap Hindraf: Timbalan Perdana Menteri serah kepada polis - Darwi, Sahbulah; Abdullah, Shariza (Utusan Malaysia, 2011)

(untitled)
KUBANG PASU 24 Feb.- Pemimpin pertubuhan haram, Hindraf perlu dikenakan tindakan tegas atas dua kesalahan iaitu memperjuangkan sebuah badan yang sudah diharamkan kerajaan dan merancang mengepalai perhimpunan tanpa permit.