Mahligai Cinta Mereka - Hashim, Norhashimah (Universiti Utara Malaysia Press, 2018)
Mahligai Cinta Mereka mengisahkan hubungan persahabatan antara Aidil dan Farah yang sedang menuntut di universiti telah disalahs erti oleh Awi, tunang Farah di kampung. Ini ekoran daripada rasa cemburu dan rendah diri Awi sendiri yang merupakan bekas penagih dadah dan bekerja di bengkel motosikal.