Almanak 2011 panduan aktiviti UUM - Mohd Harif, Mohd Amy Azhar (Berita Harian, 2011)
Bagi memastikan jadual perancangan aktiviti pelajar selama setahun dapat direncanakan dengan sistematik, berstruktur dan tersusun, Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Universiti Utara Malaysia (UUM) mengorak langkah menerbitkan ‘Almanak 2011’ iaitu buku yang mengandungi 900 muka surat merangkumi 2,200 aktiviti yang dirangka untuk pelajar UUM sepanjang tahun ini.