Enggan jemput kawan - Selamat, Hanisah (Berita Harian, 2017)
Pelakon, Pekin Ibrahim, 36, lebih selesa tidak mengadakan majlis besar-besaran atau menjemput rakan padaperkahwinannya nanti kerana berasakan hari bersejarah itu sebagai hal peribadi.