Dua pelajar Jepun tamat amali di UUM - Sinar, Harian (Sinar Harian (Utara), 2017)
SINTOK Peluang menjalani latihan amali selama dua bulan di Universiti Utara Malaysia (UUM) memberi pengalaman berharga kepada dua penuntut dari Kyoto Sangyo University (KSU), Jepun, Dai Shimada, 21 dan HirokiTakata,21,