Malaysia terpaksa menongkah arus - Hassan, Azmi (Berita Harian, 2017)
Azmi Hassan S: Apakah tindakan atau pendirian Yang perlu diambil sebenarnya oleh kerajaan Malaysia terhadap sikap kerajaan Myanmar yang masih berdiam diri terhadap kekejaman ke atas minoriti Rohingya?