I-RIA promosi inovasi pencipta muda - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
PAMERAN Penyelidikan Inovatif, Rekacipta dan Aplikasi (1RIA) 2017 yang bertemakan Harnessing Technology for Humanity berjaya mencapai objektifnya dengan mengiktiraf hasil inovasi ciptaan 195 peserta.