Dunia dongeng kampung pelangi - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2017)
LANDSKAP sebuah kawasan setinggan di Kepulauan Jawa, Indonesia berubah wajah menjadi berwarnawarni selepas kesemua rumah di situ dicat dengan rona terang.