12 kajian rentas media baharu terhadap Orang Asli Mah Meri - Berita, Harian (Berita Harian, 2017)
Usaha gigih 67 penuntut Program Komunikasi Alpha College of Technology (ACT) dengan keijasama Pusat Pengajian Teknologi Multimedia dan Komunikasi (SMMTC) Universiti Utara Malaysia (UUM) beijaya menghasilkan 12 penyelidikan berkenaan media baharu terhadap Orang Asli Mah Meri di Pulau Carey.