Iklan melampau berleluasa - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2017)
KUALA LUMPUR: Dah ketandusan idea sangatkah sampai mereka buat begini? Malunya kalau anak nampak,” keluh seorang ibu, Nurhayati Zainuddin,39, tatkala melihat iklan ‘ubat kuat lelaki’ yang terpampang di bahu lebuh raya.