Kerjaya wakil khidmat pelanggan tidak mudah - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2017)
KUALA LUMPUR: “Tahu tak bahawa saya mahukan barang ini cepat? Tahu tak apa yang saya mahu? Atau kamu terlalu bodoh untuk memahami apaapa? Tugas mudah ini pun kamu tak dapat lakukan sebagai wakil khidmat pelanggan!” Itu antara kata-kata kesat yang pernah dilemparkan terhadap Zati Farhana Zulkarnain yang bertugas sebagai wakil khidmat pelanggan.