Profesor bina rumah senget - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2017)
CHANGLUN: Jika anda ingin merasai kelainan tinggal di rumah yang unik yang dipanggil rumah senget, rumah terbalik atau rumah hobit, datanglah ke Kampung Changkat Setoi di sini. Kawasan rumah yang dinamakan ‘MnM Home Whimsical Houses’ menjadi perhatian pengunjung ketika Aidilfitri lalu.