Seminar Hebat UPSR bersama Utuson Malaysia di UUM hari in - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR 6 Julai - Seminar Hebat Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) yang dikendalikan Berkat Minda Resources bersama Utusan Malaysia di Parlimen Kubang Pasu, Kedah, esok diharap dapat meningkatkan kefahaman murid-murid dalam menjawab soalan peperiksaan.