PRU14: Ketengahkan barisan muda - Brahim, Malike (Utusan Malaysia, 2017)
PENGGAL PRU-13 sudah berada di penghujung. Namun, bila Dewan Rakyat dan Dewan Undangan Negeri (DUN) bakal dibubarkan masih teka-teki.