`Pas semakin tak relevan’ - Mohd Sani, Mohd Azizuddin (Sinar Harian, 2017)
SHAH ALAM - Kedudukan Pas dalam politik tanah air dilihat sudah tidak relevan lagi kerana agenda parti itu telah dilaksanakan oleh Umno.