PRU14: Apa pengundi mahu - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2017)
Petang ini, sekali lagi Sinar Harian menganjurkan Wacana Sinar. Siri ke-48 ini membicarakan sebuah topik yang hangat ~ Pakatan Harapan VS Barisan Nasional; Mari Kita Nilai. Tiga tokoh berpengalaman telah sudi untuk membicarakan topik ini. Moderator wacana ini, Nazri Kahar dari Astro Awani.