Tun M vs Najib bukan cari siapa kalah - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2017)
Ada yang gelak, tak kurang kurang yang perlekeh! Itu reaksi selepas Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr Mahathir Mohamad menyatakan kesediaan bertanding di kawasan Parlimen Pekan pada PRU14. Sesetengah laporan menyebut, kesediaan itu sekadar 'acah-acah' Mahathir meraih berita.