BN perlu formula baharu - Mohd Sani, Mohd Azizuddin (Sinar Harian, 2017)
SHAH ALAM - BN/ Umno perlu mengemukakan polisi alternatif yang lebih diyakini berbanding Kerajaan Selangor dalam meraih undi pada PRU14 nanti.