Pas tak boleh terima kenyataan - Sinar, Harian (Sinar Harian (Pahang), 2017)
SHAH ALAM- Tindakan Pas memutuskantahaluf siyasi dengan DAPdan PKR merupakan sebab kukuh PR terus lumpuh dan tidak wujud lagi sejak 2015.