22 penuntut santuni masyarakat Orang Asli - Sinar, Harian (Sinar Harian (Pahang), 2017)
CAMERON HIGHLANDS - Seramai 22 penuntut semester 4 Ijazah Sarjana Muda Kewangan dan Perbankan Islam, Pengajian Jarak Jauh Universiti Utara Malaysia (UUM), Kampus Yayasan Bank Rakyat telah menyertai konvoi ke perkampungan Orang Asli Pos Lemoi di sini kelmarin,dalam usaha menyantuni kaum minoriti berkenaan.