Kau wanita hebat - Metro, Ahad (Metro Ahad, 2017)
Kuala Lumpur.Bercakap mengenai kerjaya beruniform samada tentera, polis dan bomba atau bidang teknikal sepcrti jurutcra dan juruteknik pasti sudah terbayang dalam kepala ia sangat sinonim dengan golongan lelaki.