Program perumahan rakyat terkini: Terbelakah nasib mereka? - Jamaludin, Zakiyah (Dewan Bahasa dan Pustaka, 1996)
Banyak golongan yang layak gagal memperoleh rumah kos rendah keran prosedur pemilihannya tidak dipatuhi.