KEDAH 2016 - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian (Utara), 2016)
JANUARI ( 1 JAN): Seorang lelala berusia lingkungan 50-an ditemui maut selepas terjatuh dari cerun bukit dekat Gunung Jerai kira-kira jam 4 petang.