Graduan cuci bangunan - Sukaimi, Siti A'isyah (Harian Metro, 2017)
Tiga wanita pemegang ijazah sarjana muia memilih untuk melakukan pekerjaan yang cukup menggerunkan bagi mereka yang takutkan ketinggian mencuci bangunan setinggi belasan hingga puluhan tingkat di sekitar Lembah Klang.