Perlu pantauan pakar psikiatri - Mohd Sani, Mohd Azizuddin (Harian Metro, 2017)
Bekas perogol bersiri warga Malaysia, S Selva Kumar perlu menemui pakar psikiatri secara berkala bagi mengetahui tahap kesihatan mentalnya.