Membuli bukan sekadar fizikal - Ahmad Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (Utusan Malaysia, 2017)
MUNGKIN istilah pembuli siber agak janggal didengar.Justeru, mungkin sukar untuk difahami siapa dan bagaimana kerja buli dilakukan oleh pembuli siber ini.Selama ini yang sering diketahui hanya pembuli menggunakan kekerasan fizikal untuk menakutnakutkan mangsanya yang lemah.