Ketuanan melayu hakis perpaduan kaum - Sabri, Ahmad Zaharuddin Sani (Utusan Malaysia, 2017)
Perlembagaan adalah undang-undang tertinggi bagi sesebuah negara. Tujuan perlembagaan diwujudkan adalah untuk mengendalikan perjalanan dan pentadbiran sesebuah negara agar menjadi licin dan saksama