Bantu mahasiswa taraf usahawan - Sharif, Aizat (Harian Metro, 2017)
Seramai 59,000 mahasiswa bertaraf usahawan dibantu dalam memperkasakan produk perniagaan masing-masing yang dilihat berkemampuan dipasarkan ke pasaran tempatan dan antarabangsa