`Terus bantu universiti tempatan` - Sinar, Harian (Pahang) (Sinar Harian (PAHANG), 2017)
SINTOK – Tan Sri Dr Fng Ah Seng antara tokoh terkenal yang banyak menyumbang kepada universiti-universiti utama di Malaysia melalui geran penyelidikan, berhasrat untuk meneruskan usaha murni itu bagi membantu memajukan sektor pendidikan tinggi negara.