Modal awalan kembang perniagaan - Mohamad, Hussin (Harian Metro, 2017)
Peminjam pembiayaan mikro Kelab Usahawan Siswazah Tani (MYAGROSIS) Agropreneur Muda digesa supaya membayar balik pinjaman bagi memberi peluang kepada usahawan baru menceburkan diri dalam dunia perniagaan.