Undang-undang Perniagaan di Malaysia - Hassan, Mumtaj; Md. Salleh, Khuzaimah; Mohamed Yusoff, Zuryati; Mohd Ali @ Ramli, Azlin Namili; Azrae, Ahmad Nasyran
Buku Undang-undang Perniagaan di Malaysia mengandungi tujuh bab yang membincangkan tentang pembentukan suatu kontrak dan perjanjian serta segala aspek lain yang berkaitan secara langsung dengan kontrak yang telah dimeterai. Kaedah penyampaian yang mudah dan ringkas digunakan bagi membantu para pelajar serta orang awam untuk memahami asas undang-undang pernia gaan dalam transaksi harian. Buku ini amat disarankan untuk di jadikan salah satu rujukan para pelajar undang-undang di institusi pengajian tinggi di samping menambahkan lagi bilangan rujukan undang-undang dalam bahasa Melayu.