Dilema dan cabaran pengangkutan awam - Ismail, Mohd Muzzammil (Kosmo, 2017)
SISTEM pengangkutan yang berkesan dan cekap sangat penting untuk kemakmuran dan pertumbuhan sesebuah ruang kawasan. Pembangunan pengangkutan adalah nadi inovasi dalam mewujudkan manfaat ekonomi dan pembangunan sosial.