DAP kena patuh, jangan angkuh - Idris, Rohaniza; Iskandar, Petah Wazzan (Berita Harian, 2017)
Kepemimpinan DAP pusat perlu patuh dan tidak bersikap angkuh dengan Pendaftar Pertubuhan (ROS) yang mengarahkan pemilihan semula Jawatankuasa Tertinggi Pusat (CEC) yang baharu.