Kuan Yew takut jiran: Dakwaan Malaysia-Indonesia berusaha jejas perniagaan pelabuhan tidak berasas - Shaari, Syukri (Utusan Malaysia, 2011)

(untitled)
KUALA LUMPUR 26 Jan.- Dakwaan bekas Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew bahawa terdapat usaha antara Malaysia dan Indonesia untuk menjejaskan perniagaan pelabuhan di negara itu adalah tidak berasas.