Meluncur di udara: Sukan paramotor janjikan cabaran dan keseronokan - Md. Noor, Azman (Utusan Malaysia, 2011)

(untitled)
SUNGAI PETANI 24 Jan. – Jika ingin membuktikan anda seorang yang berani menyahut cabarn melayangkan diri di udara, maka sukan paramotor adalah paling sesuai diceburi.