Berdakwah melalui selam skuba - Abd, Aziz Itar (Utusan Malaysia, 2017)
Dakwah Isalm harus disebarkan semua golongan tanpa mengira usia, bangsa dan kecenderong seseorang termasuklah dalam kalangan penggemar aktiviti selam scuba agar mereka juga dapat memahami ajaran agama ini dengan jelas.