IPDM, RAPAT bantu keluarga miskin - Utusan, Malaysia (Utara) (Utusan Malaysia, 2017)
IPDM, RAPAT bantu keluarga miskin dan kurang bernasib baik dari kampung dia daerah Padang Terap telah menerima sumbangan Ramadam.