Stailo - Kosmo, Kosmo (kosmo, 2017)
SEBAGAI anak sulung lelaki, Ilham Latiff, 39, memikul tanggungjawab besar untuk memimpin legasi perniagaan warisan keluarga setelah tertubuhnya Butik Che' Kuala Lumpur sejak lima tahun Ialu.