UUM tuan rumah FFVPM: IPTA/S dijemput sertai festival filem video pelajar pada 3 hingga 6 Mac - Abdul Rahman, Ridzuan (Harian Metro, 2011)

(untitled)
Bersesuaian dengan penubuhannya, Perbadanan Filem Nasional Malaysia (Finas) turut membantu pembangunan bakat muda yang memilih bidang perfileman sebagai kerjaya pilihan.