Salam Ramadan Al-Mubarak - Berita, Minggu (Berita Harian, 2017)
Salam Ramadan AlMubarak kepada Mak, Abah dan keluarga di Sik, Mama, Baba dan keluarga mertua di Anak Bukit yang dirindui selalu. Tidak lupa juga kenalan kami di Maybank, UiTM Kedah, MEPS, Hospital Sultanah Bahiyah dan UUM. Daripada: Edie Erman dan Muhaimah, University of St Andrews, Scotland, United Kinadom.