Azam Baru, Sinar Baru 2011 - Harian, Metro (Harian Metro, 2011)
Seramai 20 pelajar Pusat Pengajian Luara Kampus (PLK) Universiti Utara Malaysia (UUM) mengambil inisiatif melaksanakan program khidmat masyarakat ‘Azam Baru, Sinar Baru 2011’ yang diadakan di Rumah Komuniti Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) Jasin, Melaka, baru-baru ini.