83 terima bintang kebesaran: Pingat dikurnia sempena ulang tahun Keputeraan Sultan Kedah - Md Deros, Azmi (Berita Harian, 2011)

(untitled)
ALOR SETAR: Bekas Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Mahdzir Khalid mendahului senarai 83 penerima darjah serta bintang kebesaran sempena ulang Tahun Keputeraan Sultan Kedah, Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah ke-83, hari ini.