Ambil balik Batu Puteh - Badruddin, Mohd Nasif (Harian Metro, 2017)
Malaysia perlu memanfaatkan sebaik mungkin penemuan tiga bukti baharu berkaitan Pedra Branca atau Batu Puteh supaya negara tidak 'berputih mata' buat kali kedua selepas keputusan awal Mahkamah Keadilan Antarabangsa (ICJ) pada 2008 berpihak kepada Singapura.