Muslimin kuasai Alumni UUM - Pid, Kamarulzaman (Harian Metro, 2011)
Muslimin Wallang menampilkan aksi terbaiknya bagi merangkul Piala Pusingan pada Kejohanan Golf Alumni Universiti Utara Malaysia (UUM) 2010 yang dilangsungkan di Darulaman Golf dan Country Club, Jitra, Kedah.